Briller

Se godt – se godt ut

Nye briller er en av de smarteste investeringene du kan gjøre for synet ditt. Og en av de morsomste! Det finnes omtrent like mange typer innfatninger som det finnes ansikt, og det å finne de perfekte brillene til deg som kommer inn døren, er noe av det aller beste med jobben vår.

De nye brillene dine skal kle deg og ansiktet ditt, uansett hvilke krav synet ditt setter til glassene og bruken. Vår erfaring er at briller designet i Europa og produsert i Japan eller Europa har store kvalitetsfordeler. Du kan kjenne forskjellen bare ved å ta dem på deg: De sitter bedre, de har riktig passform og de er deilig å ta og kjenne på. Brilleglass kommer også i ulike kvaliteter. De du kjøper hos oss, er mest sannsynlig fra tyske Rodenstock eller franske Essilor, de to produsentene vi ser leverer best kvalitet over tid. Jakten på den beste kvaliteten og de aller siste nyhetene tar oss til de største brillemessene i verden. Med oss hjem har vi små nisjemerker som akkurat har sett dagens lys eller klassikere som plutselig er tilbake i motebildet. Moteløver eller ei: Hos oss skal alle finne drømmebrillene. (Foto: Cutler and Gross)

Fordelsprogrammet vårt

Når du kjøper et komplett par briller og velger glass med den beste overflatebehandlingen, får du automatisk Privilegium fordelsprogram: – Inntil kr 4500 i rabatt ved neste progressive brillekjøp hvis du bruker briller med progressive glass. – Inntil kr 2700 i rabatt ved neste brillekjøp hvis du bruker briller med enstyrke-, data- eller bifokale glass. Fordelsprogrammet er personlig og varer i 36 måneder fra siste kjøp. Hver måned reduseres rabatten med kr 125 (progressive briller) eller kr 75 (enstyrke-, data- eller bifokale briller). Du får med andre ord best rabatt når du kjøper flere briller samtidig. Litt mye på en gang? Spør oss om nedbetalingsløsningen vår!

PRIVILEGIUM GIR DEG STORE FORDELER HVIS DU

  • ønsker å ha flere briller å bytte mellom.
  • ønsker å ha flere løsninger for synet ditt, som for eksempel lesebrille, databrille eller solbrille med styrke.
  • ønsker å bytte briller i takt med moter og trender.
  • er uheldig og ødelegger eller mister brillene dine.

Våre merker i Østervåg

peter and may logo
salt briller logo

Våre merker på Jørpeland

salt briller logo