Optikeren

La oss se litt på øynene dine

Jevnlige kontroller er noe av det smarteste du kan gjøre for å ta vare på øyehelsen din, uansett hvilken type synskorrigering du har behov for. Alle optikerne hos oss har høy kompetanse på øyehelse og lang erfaring med å finne innfatningen som passer hvert enkelt ansikt, uansett type glass og synskorrigering.

En av optikerne våre har en mastergrad innenfor barn, syn og samsyn (ortoptikk og pediatrisk optometri). Hun har stor glede av å hjelpe barn og unge enten det gjelder synsundersøkelser eller valg av briller. Arbeidsplassoptometri  hvordan du ivaretar øynene på arbeidsplassen  er et annet fagfelt vi møter i hverdagen. Vi hjelper også tannleger med å få riktige luper, skyttere trenger skytterbriller og svaksynte har et hav av luper og kikkerter å boltre seg i.

Vi ønsker å bidra til å stoppe utviklingen av nærsynthet hos unge. Myopikontroll heter det på fagspråket. Filterbriller for lysømfintlighet og hjelp til behandling av tørre øyne er andre hverdagslige utfordringer for oss. Vi vet hvilke hjelpemidler og hvilke utfordringer som gir økonomisk støtte fra NAV. I disse tilfelle tar vi oppgaven med søknader og papirarbeid.

Optikerens yrkesutøvelse skal bygge på respekt for pasientens rettigheter og integritet. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med dine synsbehov. Bestill en time hos en av optikerne våre i dag, så tar vi en kikk på øynene dine.