SYNSPUNKTET

Se deg smart gjennom høstens brilletrender

Høsten og vinteren er ikke bare tiden for å oppdatere garderoben med varme og aktuelle klær. Det er også tiden for å gi øynene våre den ekstra oppmerksomheten de fortjener. I dette innlegget skal vi dykke ned i de mest spennende fargene og fasongene som vil dominere motebildet denne sesongen. Så, la oss kaste et blikk på hva som vil få deg til å se både chic og moderne ut når temperaturene synker.

Fargerike Briller for Høsten

Høsten er kjent for sitt spekter av varme og dype farger, og brillene for denne sesongen er intet unntak. Tenk på nyanser som rust, oker, og rik burgunder for å matche høstens farger. Disse fargene gir brillene en elegant følelse som passer perfekt til den fine årstiden.

Motetrender med en nostalgisk vri blir stadig mer populære. Mens overdimensjonerte briller, pilot brillen, 70-tallsinspirert estetikk og innfatninger uten ramme er allment anerkjent som gjeldende trender, fanger de gjennomsiktige variasjonene med dristige former og livlige fargetoner blikket vårt. De gjennomsiktige plast rammene har gjort et sterkt comeback.

Uavhengig av formen, tilbyr merkene en rekke stiler å velge mellom: fra firkantede former, ovale og runde til cat-eye-former, noe som sikrer et bredt spekter av alternativer.


Acetatet tilbyr en blanding av diskré toner fylt med delikate pastell nyanser, så vel som dristige og livlige nyanser som inkluderer forskjellige toner av myk grønn, oransje, valmuerosa, romantisk lilla, mursteinsrød, lysebrun og blank blå. Disse gjennomskinnelige rammene legger ikke bare til et livlig element, men gir også en lett følelse, og sikrer uanstrengt og komfortabel styling.

Fasongspill med Solbriller

Solbrillene for høst og vinter 2023 er et uttrykk for individualitet og motebevissthet. Oversized modeller gir deg en edgy look, mens små rektangulære briller gir et mer minimalistisk uttrykk.

 

Men den store overraskelsen denne sesongen er Cat-eye fasongen som har fått en moderne oppdatering. Den gir et elegant, retro-inspirert preg som passer til enhver anledning.

Farger for Høsten:

  • Rust og Oker: høstens briller og solbriller domineres av rust farger og oker, som gir en god følelse av varme og hygge. Disse fargene gir en fin kontrast til det kjølige været og kompletterer høstgarderoben perfekt.
  • Burgunder og vinrød er klassiske høstfarger som alltid er i stil. De gir et sofistikert preg og passer flott med sesongens rike tekstiler som fløyel og ull.
  • Mørkegrønne og skogsgrønne briller omfavner naturen, og gir denne sesongens mørkegrønne briller et snev av friskhet til ansiktet.

Fasonger for brillene:

  • Cat-eye briller er tilbake, og de har fått en moderne oppdatering. Denne fasongen gir et feminint og elegant preg som passer like godt til formelle arrangementer som til hverdagsbruk.
  • Oversized briller og solbriller gir deg en edgy og dristig look. De er perfekte for å legge til en dose glamour i antrekket ditt, samtidig som de beskytter øynene dine mot solen.
  • Rektangulære briller, små og rektangulære briller gir et minimalistisk uttrykk som er i tråd med den moderne moteestetikken. Disse brillene passer godt til enkle og avslappede antrekk.
  • Tortoiseshell-mønster er en tidløs trend som aldri går av moten. Det gir briller og solbriller en sofistikert og tidløs stil.
  • Speilglass i solbriller gir en moderne og futuristisk vri. De finnes i et bredt spekter av farger, slik at du kan velge den nyanse som passer din personlige stil.


Ved å kombinere riktige farger og fasonger, kan du skape et unikt uttrykk som passer perfekt til høst- og vinterstilen. Utforsk trendene og oppdater brille kolleksjon for å se både moteriktig og funksjonell ut i den kommende sesongen.

Med høst- og vintermånedene rett rundt hjørnet, er det spennende å se på brillene dine som et viktig tilbehør til din daglige stil. Fargene og fasongene for denne sesongen gir deg utallige muligheter til å uttrykke din personlige stil og samtidig beskytte øynene dine.


Utforsk de nyeste trendene, prøv ulike farger og fasonger, og husk at briller er mer enn bare et synshjelpemiddel – de er et uttrykk for personlighet og kjærlighet til stil.

Vi ser frem til en spennende høst- og vintersesong i brille moten, og vi håper du gjør det samme. Vi gleder oss til å se deg i dine nye favoritt briller denne sesongen!