SYNSPUNKTET

På gata i New York

Det siste halvåret har Annika, siddis og motestudent, gitt oss glimt av folk, briller og mote i verdensmetropolen. La deg inspirere!

Stavanger Optikk New York-mann

Musikeren Richie, som jeg møtte i Brooklyn, hadde på seg et par ovale solbriller fra Ray-Ban – perfekte til den avslappede stilen hans. Og han er i godt selskap, disse brillene har jeg sett mye av i New Yorks gater i sommer. Alle bilder: Annika Line.

Stavanger Optikk New York-jente i park

I Harlem møtte jeg på denne jenta. Veldig fin match mellom antrekket og de kule, vintage solbrillene

Stavanger Optikk New York-jente ved gaten

Denne damen møtte jeg i Williamsburg, Brooklyn. Tydelig attitude – jakke som matcher de lilla solbrillene med speileffekt, toppet med klassisk, svart hatt. Hva synes du?

Stavanger Optikk New York-jente med smoothie

Kalen møtte jeg i Greenpoint, Brooklyn, hvor hun har sitt eget designstudio. Stilen hennes er avslappet, men likevel fresh. Speilglasset i solbrillene, et vanlig syn i New Yorks gater i sommer, gir henne en litt edgy look.

Stavanger Optikk New York-mann1

Runde briller ser jeg mye av for tiden. Wes, en musiker jeg møtte i Greenpoint, har valgt en blå ramme på sine briller og med det gitt trenden sin egen, personlige lille tvist.

Stavanger Optikk New York-jenten

Solbriller med reflekterende glass går mye igjen her borte. Denne rosa versjonen er full av statement. Den løfter antrekket til Alex fra Tribeca, og gir henne en edgy look.

Stavanger Optikk New York-jente

En markant ramme, som med denne brillen, definerer ansiktet på en kul måte. Jenta, som jeg møtte i Bushwick i Brooklyn (og som noen der hjemme kanskje kjenner igjen), hadde kombinert den kraftige brillen med en mørk leppestift, noe som gir henne et selvsikkert og bold uttrykk.

– Denne stilsikre herren traff jeg i Meatpacking District. Hverdagsbriller kommer i mange ulike varianter – hans diskrete valg er japansk design.