SYNSPUNKTET

Fem favoritter ikke alle andre har

Visste du at Stavanger Optikk er alene i Stavanger om flere av merkene vi fører? Her er fem utvalgte merker som du bare finner hos oss:

ahlem briller

Ahlem
Enkelhet og eleganse: Hver eneste innfatning fra Ahlem er laget for hånd – av 15 ulike personer med hver sin spesialkompetanse. Innfatningene designes i Venice, California og produseres i små opplag i Oyonnax i Frankrike. Grunnleggeren Manai-Platt Ahlem er selv født i Paris men har i dag base i Los Angeles. I 2017 var hun en av finalistene i The CFDA/Vogue Fashion Fund. Selv om det ikke er mer enn fire år siden Ahlems første kolleksjon så verdens lys, har merket rukket å bli anerkjent i mote- og kunstverden, med blant andre Beyoncé på kundelisten. Denne lille kolleksjonen har også blitt godt mottatt hos oss.

cutler and gross briller

Cutler & Gross
Dette er briller med karakter av ekte feinschmecker, og en favoritt hos alle som setter pris på godt håndverk. (Robert Downey jr. for eksempel, som var ute og viste frem de nyeste Cutler & Gross-solbrillene sine for bare noen dager siden.) Lange tradisjoner kombineres med stor evne til fornyelse. Det aller siste fra Cutler & Gross er en nydelig metallserie med klassiske former – og en liten edge.

Theo briller

Theo
Theo er kunst, både i form og i farge. Stavanger Optikk har fulgt denne familiebedriften fra Antwerpen med glede siden 80-tallet, i likhet med mange av kundene våre. For én ting er sikkert når det gjelder Theo: Har du prøvd dem en gang, velger du gjerne Theo neste gang du bytter briller.

moscot briller

Moscot
Briller med kjekke priser – like fine for unge som voksne. Den amerikanske familiebedriften med base i New York har eksistert siden 1915 – i dag er det faktisk femte generasjon som står bak roret! Fremdeles lager de de originale modellene fra forrige århundre, uten å oppleves som verken kjedelige eller bakpå.

Barton Perreira

Barton Perreira
Selv om de har base i Los Angeles, blir alle briller fra Barton Perreira håndlaget i Japan ved hjelp av tradisjonsrike teknikker, materialer av aller beste kvalitet og innovativ teknologi. Det finnes en Barton Perreira til alle, og i ti år har merket vært en suksess.