SYNSPUNKTET

Sjekk ut sommerens solbrilletrender

Sommeren står for døren, og det er på tide å fornye solbrillesamlingen med sesongens mest stilige og eksklusive modeller.

 

 

Solbriller er mer enn bare et tilbehør – de er en essensiell del av sommergarderoben som kan løfte ethvert antrekk.

Vi har samlet noen av de heteste trendene for å sikre at du ikke bare ser fantastisk ut, men også gir øynene dine den beste beskyttelsen mot sommerens solstråler. Enten du er ute etter et klassisk eller moderne uttrykk, vil våre utvalgte solbriller sette prikken over i-en på din sommer-look.

 

 

 

Retro Eleganse
Retro-stil gjør et stort comeback denne sesongen. Tenk store, overdrevne rammer som minner om 70-tallets glamour. Disse solbrillene gir ikke bare et dristig moteutsagn, men gir også utmerket dekning og beskyttelse mot solen.

 

 

 

 

Fargerike linser
Denne sommeren handler om å bringe litt farge til solbrillene dine. Fargerike linser i nyanser av blått, rosa og grønt er på moten, og gir en leken og moderne vri til enhver stil. Disse linsene gir også et unikt utseende til hverdagen.

 

Minimalistisk Design
For de som foretrekker et mer subtilt utseende, er minimalistiske design med tynne metallrammer en stor trend. Disse solbrillene er lette, komfortable og gir en sofistikert touch til et hvert antrekk.

Sporty Chic
Sporty solbriller med et futuristisk preg er også populære denne sesongen. Disse solbrillene kombinerer høy ytelse med stil, perfekt for de som ønsker å se bra ut mens de er aktive. De kommer ofte med speilglass og aerodynamiske former.

Uansett hvilken stil du foretrekker, har vi de perfekte solbrillene for å komplettere sommer garderoben din. Kom innom oss for å utforske utvalget av solbriller fra verdens ledende mote merker. La oss hjelpe deg med å finne de perfekte solbrillene som kombinerer mote, funksjonalitet og stil.

Sommerens nyheter finner du i våre butikker, i Stavanger sentrum og på Jørpeland!