Synspunktet

Fem favoritter vi er alene om på Jørpeland

Det finnes så fantastisk mange fine briller! Vi er veldig stolte av å være alene på Jørpeland om flere kule, særegne og flotte briller og solbriller. Her har vi plukket ut noen av favorittene våre til deg:

FLEYE Det danske merket FLEYE – fine looking eye – ble grunnlagt i 2002 av Annette Estø, Hanne Rosenvold Anderson og Lars Halstrøm. Her får du håndlagede briller med karakteristiske fargekombinasjoner og allergivennlig materialer. Merket selges hos utvalgte optikere og ledende mote- og livsstilbutikker i over 30 land verden over. Jørpeland, for eksempel.

Ørgreen En annen favoritt fra danskene. Selv om det er over 30 år siden Ørgreen Optics åpnet dørene i København for første gang, representerer de fremdeles noe av det aller beste innen dansk high end design. Innfatningene er håndlaget, av japansk titan, og visjonen deres er å lage «sterke og tidløse innfatninger for kvalitetsbevisste personer». Det er de overlegent gode på, spør du oss!

Tom Ford Filmregissør, manusforfatter, filmprodusent, moteskaper – og brilledesigner: Hva er det den mannen ikke kan? Amerikaneren var tidligere en anerkjent creative director hos Gucci og Saint Lauren, før han i 2006 lanserte sitt eget merke – Tom Ford. Innfatningene hans har en rik fargepalett, ikoniske elementer og vakre detaljer. Brillene med den gjenkjennelige T-en på sidene er et stilrent eksklusivt valg for deg som vet hva du liker.

Hugo Boss Hugo Boss har designet og produsert eksklusive herreklær i snart 100 år. I 1989 ble briller en del av sortimentet, og godt er det: Det tyske merket står bak noen fantastiske fine, klassiske briller for menn som liker et eksklusivt, maskulint uttrykk. Hugo Boss-briller selges over hele verden, og vi er stolte av å kunne tilby dem også til den kvalitetsbevisste jørpelandbuen.

Serengeti Velger du Serengeti, beskytter du øynene dine med noe av det ypperste når det kommer til teknologi innen briller og linser. Den amerikanske produsenten har sitt utspring i selskapet Corning, som blant annet produserer glass og keramikk til bruk i industri og forskning. Heldigvis trenger du ikke å velge mellom å se bra og å se bra ut: Dette er lekre, sporty solbriller til både herre og dame – førstevalget for deg som ikke lar synet stoppe deg, enten det befinner deg på en fjelltopp, i sjøspruten eller på fire hjul i svingene.